Educație

Universitatea „Lucian Blaga“ din Sibiu scoate la concurs aproape 5.200 de locuri în 2017

Universitatea „Lucian Blaga“ din Sibiu va scoate la concurs un număr de 5.193 locuri pentru studiile de licență și masterat, în sesiunea vară 2017, informează Mesagerul de Sibiu.

Dintre acestea, 3.288 sunt locuri pentru studii de licență, 1.680 reprezentând locuri subvenționate (fără taxă). Pentru studiile de masterat vor fi alocate 1.905 de locuri (923 locuri bugetate). În plus, pentru Învățământ la Distanță și Frecvență Redusă vor fi scoase la concurs 1.030 locuri pentru învățământul de licență și 345 la master.

Cele mai multe locuri, 880, vor fi disponibile la Facultatea de Inginerie, la Facultatea de Științe Socio-Umane vor fi 605 locuri, iar la Facultatea de Științe Economice, 391 locuri.

Pentru anul universitar 2017-2018, românii de pretutineni au la dispoziție un număr de 75 de locuri pentru programele de licență și 20 la master, existând, de asemenea, locuri speciale pentru rromi.

Toate specializările Universității ‘Lucian Blaga’ din Sibiu sunt acreditate și autorizate să funcționeze de către Ministerul Educației Naționale. De altfel, la ultima evaluare a Agenției Române de Asigurare a Calității în Învățământul Superior (ARACIS), Universitatea ‘Lucian Blaga’ din Sibiu a primit cel mai înalt calificativ—Grad de Încredere Ridicat.

Înscrierile la facultățile din cadrul ULBS vor începe, în majoritatea cazurilor, în 10 iulie. Calendarul admiterii pentru fiecare specializare în parte poate fi consultat AICI.

Cei care doresc să se înscrie la una din specializările oferite de facultățile din cadrul ULBS au la dispoziție oferta educațională completă pe site-ul Universității ‘Lucian Blaga’ din Sibiu.

Total licență – 3288 locuri (1680 fără taxă)

Total master – 1905 locuri (923 fără taxă)

Câte locuri sunt la feicare dintre facultățile ULBS, citiți pe mesageruldesibiu.ro.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.