Social

Tânarul dispărut este căutat de polițiști, câini specializați, pompieri și scafandri

Tânărul de 17 ani care a dispărut, sâmbătă seară, la Ocna Șugatag, după o petrecere la pădure, este în continuare de negăsit. Pentru căutarea lui, au fost mobilizate forțe impresionante, compuse din polițiști, câini specializați, pompieri și scafandri.

Se adâncește misterul în cazul tânărului de 17 ani din Maramureș care a dispărut fără urmă weekend-ul trecut. Adrian Georgel Vida este de negăsit de sâmbătă seară, când a participat la o petrecere organizată la o cabană din apropierea localității Ocna Șugatag.

Dispariția sa a fost anunțată a doua zi dimineață, în jurul orei 10:00, de mama acestuia, alertată de faptul că băiatul ei nu s-a mai întors acasă de la petrecere.

„Astăzi au venit și scafandrii de la Târgu Mureș și se deplasează către zona respectivă și vor face și ei căutări. De duminică începând este căutat de către pompierii din Sighet, cu un echipaj cu barcă și în ultimele două zile, adică luni și marți au mers și pompierii de la Detașamentul Baia Mare cu o barcă și de astăzi vor căuta și scafandrii din Târgu Mureș”, a declarat Cristina Alexa, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Maramureș, potrivit Agerpres.

Pentru găsirea adolescentului, au fost mobilizate forțe impresionante, formate din polițiști, câini specializați, pompieri și localnici. De miercuri, operațiunii de căutare li s-au alăturat și scafandri, pentru că există suspiciunea că adolescentul a murit și se află pe fundul unui lac din apropierea zonei unde a fost văzut ultima oară.

Mama acestuia face un apel disperat: „Ajutați-mă să-mi găsesc copilul. A dispărut seara trecută în Ocna Șugatag la cabanele de lângă lac, tel. 0742514964”.

One Comment

  1. Pingback: Băiatul dispărut în weekend la Ocna Șugatag a fost găsit mort – Mesagerul de Alba

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.