Social

Rotary Club Alba Iulia. Șeful UPU, Aurel Crișan, și-a predat mandatul de președinte lui Ilie Sbuciumelea

Rotary Club Alba Iulia are un nou președintele. În urma unei ceremonii a fost desmnat noul preşedinte în persoana lui Ilie Sbuciumelea, directorul unei companii de asigurări. Acesta l-a înlocuit pe fostul președinte Aurel Crișan. La ceremonie a participat guvernatorul districtului România – Moldova, Mircea Solovăstru.

Rotarienii, conform tradiţiei îşi schimbă preşedintele annual. Anul acesta noul președinte este Ilie Sbuciumelea, director la societatea de asigurări Asirom, și-a prezentat programul de activități și echipa cu care va conduce, timp de un an, clubul.”Vă promit că vom continua linia ascendentă a clubului și vom continua proiectele pe care le avem în derulare” a spus Sbuciumelea. Guvernatorul Mircea Solovăstru a declarant că s-a bucurat să fie din nou în mijlocul prietenilor din Rotary Club Alba Iulia. “ Cu prilejul schimbării de mandat, tradiționala rotire de colan, am acordat câteva distincții “Paul Harris”, pentru modul în care unii dintre colegii noștri au ales să se implice în programele derulate în mandatul meu de Guvernator. – cu Marginean Florin, Sbuciumelea Ilie, Nelu Utiu, Stela Gabriela Sasaran, Simona Cojocarescu, Cristina Voina şi Mihai Sasaran” . Rotary se prezintă ca o organizaţie a oamenilor de afaceri şi reprezentanţilor diferitelor profesii, care asigură servicii umanitare, promovează standarde etice înalte în toate domeniile de activitate şi stabileşte relaţii de bună înţelegere. Primele cluburi Rotary au fost înființate cu zeci de ani în urmă (1905- Evaston-Chicago, Illinois, USA), urmărind același scop, de a servi comunitatea, deci a fi la dispoziția semenilor.
Organizarea cluburilor Rotary este una simplistă. Clubul este condus de un președinte care își păstrează poziția timp de un an.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.