Social

Un timișorean care „opera” prin magazinele din Aiud, prins de poliție

Un bărbat domiciliat în municipiul Timișoara a fost reținut de polițiștii din Aiud în urma unei sesizări primite de la un localnic, informează Inspectoratul de Poliție Județean Alba.

Joi, în jurul orelor 13,30, în urma unui apel prin care un cetăţean informa că un individ a sustras produse cosmetice dintr-un magazin, la faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie. La scurt timp de la sesizare, a fost identificată persoana bănuită de comiterea furtului, un bărbat de 40 de ani, cu domiciliul în Timişoara, care încerca să-şi asigure scăparea.

Timișoreanul a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Aiud, iar în urma investigaţiilor efectuate a rezultat că bărbatul mai este bănuit de comiterea altor 12 furturi, de pe raza municipiului Aiud.

Se pare că, în perioada 11 mai – 3 august bărbatul a sustras opt biciclete, un motocultor şi un motocros, din diverse locuri de pe raza municipiului (scări de bloc, curţi sau de pe stradă) precum şi un telefon mobil, dintr-un autoturism şi un stetoscop dintr-o unitate medicală din Aiud. Prejudiciul total, rezultat din aceste fapte, a fost estimat la 7.970 de lei.

Bărbatul a fost reţinut pentru comiterea infracțiunilor de furt şi furt calificat, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.