Social

Bătaie ca-n filme pe o terasă din Aiud

Poliţiştii din Aiud au reţinut doi tineri din municipiu care au provocat un scandal pe terasa unui local public şi au agresat alţi tineri. Cei doi sunt cercetaţi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire şi vor fi prezentaţi în faţa magistraţilor, informează IPJ Alba.

Marți, în jurul orelor 11.20, Poliţia Municipiului Aiud a fost sesizată cu privire la faptul că, pe terasa unui local public din oraş, are loc un scandal. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, care au aplanat scandalul.

Poliţiştii au constatat că scandalul provocat de doi tineri din Aiud, care, pe fondul unui conflict mai vechi, au agresat cinci persoane ce se aflau pe terasa localului.

Cei doi tineri s-au ales cu un dosar penal în care sunt cercetaţi pentru comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice şi lovire sau alte violenţe şi a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de miercuri, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

Fotografie de arhivă

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.