Social

La semimaratonul din Cetate, doi kenyeni s-au rătăcit, au alergat în plus, dar tot au câștigat

La competiţia de atletism pe teren accidentat desfășurată la Alba-Iulia s-au remarcat doi kenieni care, deşi s-au rătăcit şi au alergat în plus câţiva kilometri, tot au reuşit să câştige maratonul, informează Știrile Protv.

Peste 600 de participanţi au participat la alergarea de semimaraton, startul fiind dat de un tun de epocă. Localnicii s-au mulţumit cu locurile inferioare şi cu faptul că au făcut mişcare şi au văzut cetatea.

Sute de oameni din mai multe ţări au alergat la Alba Iulia, la o competiţie care a animat Cetatea. Primii care au luat startul au fost cei care s-au încumetat să parcurgă traseul de semimaraton, de 21 de km.

După ce au ocolit Cetatea, participanţii au mers până pe dealul Mamut, din apropierea oraşului. Acolo, kenienii care au câştigat cursa s-au rătăcit, au alergat doi kilometri în afara traseului, s-au întors şi tot au reuşit să ajungă primii.

Mwangi Joel, alergător Kenya a declarat pentru Protv: „Ne-am pierdut şi am alergat pe altă ruta 2 km, apoi ne-am întors şi nu a fost uşor pentru noi, dar suntem bucuroşi că ne-am întors şi am câştigat cursa.”

Foto: captură video

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.