Social

Minori reținuți pentru furtul unui telefon mobil

Doi minori bănuiţi că au furat un telefon mobil dintr-un magazin specializat din municipiul Alba Iulia, informează Inspectoratul de Poliție al Județului Alba.

Miercuri după-amiaza, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către reprezentantul unui magazin din municipiu, specializat în vânzarea de aparatură electronică şi electrocasnică, că, din magazin, a fost sustras un telefon mobil, în valoare de 850 lei.

La faţa locului s-a deplasat o patrulă de polițiști de la siguranţa publică, care l-a depistat pe un minor de 16 ani, din Alba Iulia, bănuit de faptul că, împreună cu un alt tânăr, ar fi sustras telefonul mobil.

La scut timp, poliţiştii l-au identificat şi pe cel de-al doilea bănuit, acesta fiind un tânăr în vârstă de 17 ani, din Alba Iulia, asupra căruia a fost găsit telefonul furat.

Potrivit polițiștilor, cei doi minori ar fi tăiat sistemul antifurt cu care era prevăzut telefonul, iar în timp ce unul sustrăgea telefonul, celălalt l-ar fi protejat pentru a nu fi observat de angajaţii magazinului sau de ceilalţi clienţi.

Cei doi minori au fost reţinuți pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, urmând ca în cursul zilei de joi, tinerii să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.