Social

O turmă de oi din Săsciori a fost furată în miezul nopții

Poliţiştii Secţie 7 Poliţie Rurală Sebeş au reţinut două persoane bănuite de comiterea furtului unei turme de oi de la un cetăţean din comuna Săsciori, informează Inspectoratul de Poliție Alba.

44 din cele 50 de oi furate au fost recuperate şi restituite proprietarului.

În data de 8 noiembrie, poliţiştii Secției 7 Poliţie Rurală Sebeș au luat măsura reținerii unui bărbat de 46 de ani, din comuna Jina, judeţul Sibiu şi a unei femei de 27 de ani, din comuna Săsciori, ambii bănuiți de comiterea furtului unei turme de 50 de oi, în valoare de 15.000 de lei, din grădina unui cetățean din localitatea Laz, comuna Săsciori.

Potrivit polițiștilor, se pare că în noaptea de 25/26 octombrie, cei doi ar fi profitat de faptul că oile au fost lăsate nesupravegheate, în gradina unei locuințe din Laz, ar fi deschis poarta neasigurată şi ar fi condus animalele, pe câmp, până la o stână din comuna Jina.

În urma activităților de cercetare efectuate, poliţiștii au reușit să identifice 44 dintre animalele sustrase, acestea fiind preluate de către stăpânul lor.

Urmează ca, în cursul zilei de joi, cei doi bănuiţi de comiterea furtului să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.