Social

Femeie din Alba Iulia, reţinută pentru furturi din locuințe

Foto arhivă
Foto arhivă
Poliţiştii din Alba Iulia au identificat şi reţinut o femeie de 30 de ani bănuită de comiterea a trei furturi, în Alba Iulia. Femeia ar fi profitat de faptul că uşile imobilelor au fost lăsate neasigurate şi a sustras portofele cu acte şi bani.

La data de 9 noiembrie, poliţiştii de investigații criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, sprijiniţi de poliţiştii de ordine publică şi jandarmi, au identificat-o pe o tânără, în vârstă de 30 de ani, din Alba Iulia, ca persoană bănuită de comiterea a mai multor furturi, de pe raza municipiului Alba Iulia, fapte în legătură cu care poliţia a fost sesizată în zilele de 8 şi 9 noiembrie a.c.

Se pare că, în după amiaza zilei de 8 noiembrie, tânăra ar fi profitat de faptul că proprietarii a două locuinţe din Alba Iulia nu şi-ar fi asigurat uşile, ar fi pătruns în interiorul acestora şi ar fi sustras două portofele în care erau acte şi bani.

În aceeaşi zi, tânăra ar fi pătruns într-un birou dintr-o unitate de învăţământ din municipiu şi ar fi sustras portofelul unei angajate.

Femeii i-a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii au reţinut-o, pentru o perioadă de 24 de ore, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.