Social

Accidente în cascadă în București. Un șofer fugea de la locul unui accident și a lovit o familie

O familie a fost lovită pe trecerea de pietoni de un șofer care fugea de la locul altui accident, informează Știrile TVR.

O familie întreagă – părinții și copilul lor – a fost lovită, duminică seară, de o mașina pe o trecere de pietoni din cartierul bucureștean Berceni. Mama și fiica au fost duse la spital, cu răni la mâini și picioare.

Tatăl, împreună cu câțiva martori, l-au imobilizat pe șoferul care voia să plece de la locul accidentului.

Șoferul vinovat a încălcat mai multe reguli de circulație, în numai câteva minute. A lovit, în trafic, o altă mașina. Nu a oprit și a fugit de la locul accidentului.

A întors pe linia de tramvai și a trecut pe roșu, în timp ce era urmărit de conducătorul autoturismului tamponat. Șoferul și-a continuat nestingherit traseul până când a provocat al doilea accident, a dat peste o familie aflată pe trecerea de pietoni.

Tatăl susține ca șoferul a vrut să fugă din nou. după ce i-a lovit fiica și soția pe trecerea de pietoni, însă a fost oprit de câțiva oameni.

Copilul de un an și sase luni a fost aruncat din cărucior direct pe asfalt și a fost rănit la mâini și picioare. Mama lui are câteva leziuni minore. Șoferul este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpa.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.