Politică

PNL și USR s-au alăturat organizațiilor civice care protestează împotriva modificării legilor Justiției

Președinții principalelor partide de opoziție, Ludovic Orban și Dan Barna, împreună cu Dacian Cioloș au participat duminică seara la o conferință de presă comună alături de organizațiile civice care protestează în stradă împotriva modificării legilor Justiției, relatează Hotnews.ro.

Decizia luată de PNL și de USR, precum și de Platforma România 100 condusă de Dacian Cioloș, a fost să se alăture organizațiilor civice care protestează în stradă de aproape un an de zile împotriva coaliției aflata la guvernare și, îndeosebi, împotriva modificărilor aduse de PSD și ALDE legilor Justiției.

Fostul premier Dacian Cioloș a afirmat că actuala coaliție de guvernare nu are legitimitatea să distrugă justiția și credibilitatea României în exterior.

„Nu cred că această coaliție de la putere a fost votată și are legitimitatea ca să distrugă justiția, ca să distrugă credibilitatea României în exterior (…) Cum să ai bunăstare într-un stat corupt?”, a declarat Dacian Cioloș, președintele Platformei România 100, într-o conferință de presă comună cu președintele PNL, Ludovic Orban, și cel al USR, Dan Barna.

La rândul său, liderul PNL, Ludovic Orban, a cerut oamenilor să iasă în stradă și să protesteze pașnic, pentru a arăta actualei puteri că trebuie să țină cont de „ceea ce vrea majoritatea zdrobitoare din societate”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.