Social

Senatorul porno, condamnat la închisoare. A fost prins beat la volan

Senatorul liberal Marius Nicoară, trimis în judecată pentru conducerea sub influența alcoolului, a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare.
Liberalul a fost obligat şi la plata a 4500 de lei, cheltuieli de judecată. Decizia magistraţilor poate fi atacată în 10 zile.
Iată decizia magistraților


„650/1/2016 – În baza art.396 alin.2 din Codul de procedură penală raportat la art.336 alin.1 din Codul penal, condamnă pe inculpatul NICOARĂ MARIUS PETRE (…), la pedeapsa de 1 an închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea de?inerii permisului de conducere de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”. În temeiul disp. art. 91 al. 1 din C.p. suspendă executarea pedepsei de 1 an închisoare, sub supraveghere, pe durata unui termen de încercare de 2 ani stabilit în condiţiile prevăzute de art. 92 alin. 1 C. pen. În baza art. 93 C. pen., pe durata termenului de supraveghere inculpatul trebuie să respecte următoarele măsuri de supraveghere: – să se prezinte la Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Cluj, la datele fixate de acesta; -să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; -să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile; -să comunice schimbarea locului de muncă; -să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă; În baza art. 93 alin. 3 C.pen, pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile, în cadrul Asociaţiei Filantropică Medical-Creştină Cluj-Napoca sau Primăriei Municipiului Cluj – Napoca, afară de cazul în care, din cauza stării de sănătate, nu poate presta această muncă. Pune în vedere inculpatului prevederile art. 96 din Codul penal. În baza art.274 alin.1 Cod procedură penală, obligă inculpatul la plata sumei de 4500 lei, cu titlul de cheltuieli judiciare către stat. Onorariul parţial cuvenit apărătorului desemnat din oficiu, până la prezentarea apărătorului ales, în sumă de 70 lei, rămâne în sarcina statului. Cu drept de apel, pentru procuror şi părţi, în termen de 10 zile de la comunicarea copiei minutei.”, se arată în decizia magistraţilor de la Înalta Curte.
Liberalul a fost surprins de jurnaliști când se uita la un filmuleț pentru adulți în timpul ședinței.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.