Social

Cazul pedofilului – Hainele purtate de poliţist la momentul agresiunii, găsite la percheziţie

Surse judiciare au declarant că, la percheziţii, au fost găsite hainele pe care bărbatul suspectat de fapte de pedofilie le-a purtat în ziua în care în care a agresat sexual doi minori într-un lift. Acesta va fi testat psihiatric.
Eugen Stan este acuzat de trei fapte de agresiune sexuală. Este vorba despre două fapte comise la începutul acestui an, când doi minori, fraţi, au fost agresaţi în liftul unui bloc din Drumul Taberei, scenele fiind suprinse de camerele de supraveghere.


O altă faptă este din 2012, când o fetiţă de 7 ani (la acel moment) a fost urmărită de bărbat în timp ce se întorcea de la şcoală şi agresată sexual. La acel moment au fost furnizate imagini cu agresorul, surprinse de camerele de supraveghere, însă acesta nu a fost identificat.
Potrivit avocatului lui Eugen Stan, acesta a recunoscut faptele. Surse judiciare au precizat că în ambele situaţii bărbatul a spus că nu a făcut nimic rău, doar şi-a arătat afecţiunea faţă de minori, întrucât iubeşte copiii.
Anchetatorii vor solicita un control psihiatric.
Bărbatul a fost reţinut, luni seara, urmând să fie prezentat judecătorilor Sectorului 6 cu propunerea de arestare preventivă. Apărătorul a mai precizat că poliţiştii verifică şi alte suspiciuni de acest gen care planează asupra lui Eugen Stan.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.