Administrație

Primarul Mircea Hava vrea să „taxeze nesimțirea afișată ostentativ”

Primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, a anunțat marți, vorbind despre necesitatea de a ridica de pe spațiul public autoturismele parcate neregulamentar, că intenționează să taxeze „nesimțirea afișată ostentativ”.

„Vorbesc de ridicarea mașinilor parcate aiurea, pe spațiul public. Și subliniez aiurea. Pentru că, nicio mașină parcată regulamentar nu va fi afectată de noua măsură impusă de lege. Pe scurt, nu vom face altceva decât să taxam nesimțirea afișată ostentativ”, ca o concluzie la discuțiile privind parcarea ilegală în oraș.

„Să îi punem la respect pe cei care «descalecă» din mașină direct la casa de marcat din supermarket. Oricine are treabă, oriunde în oraș, între 8 și 16, are și alternative de parcare, cu condiția să le și caute, cum fac oamenii cu bun simț. În afara acestui interval, aproape la fel, cu puțină răbdare în plus. Așadar, niciun albaiulian care își ia cu el la volan și bunul simț, nu doar cheile, nu va fi afectat”, a dat asigurări primarul municipiului Alba Iulia pe pagina sa de Facebook.

În finalul postării sale, edilul albaiulian a dat asigurări că nu vor avea de suferit decât cei care încalcă cu bună știință regulile.

„Cei care vor greși înseamnă că au timpul, nervii și banii necesari să își răscumpere greșeala… Momentan se studiază problema, se compară cu alte sisteme asemănătoare și se evaluează toate posibilitățile de adaptare la situația din teren, astfel încât surprizele să fie excluse”, a mai spus Hava.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.