Mozaic

Cîţu (PNL): „Guvernul care a ieşit din CEx este unul de păpuşi. Dragnea vrea să scoată România din UE”

Vicepreşedintele PNL Florin Cîţu este de părere că Guvernul „care a ieşit din Comitetul Executiv Naţional” al PSD este unul de „păpuşi”.

„Guvernul pe care îl propun, care a ieşit astăzi din CEx arată clar că nu sunt interesaţi de bunăstarea românilor şi de viitorul României. Sunt interesaţi doar cum se distribuie banii pe perioada următoare, pentru că, dacă ne uităm la acest Guvern, vedem un Guvern de păpuşi şi, dacă vă uitaţi atent, vedeţi şi în spatele fiecărui ministru cine este păpuşarul”, a declarat Cîţu, vineri, într-o conferinţă de presă.

„De fapt, sunt împărţite domeniile pe baroni PSD şi la o citire atentă veţi vedea că este foarte clar în ce direcţie se vor duce banii în 2018”, a mai spus Cîțu.

El a susţinut că, în 2018, va continua „atacul” PSD asupra sectorului privat.

„Va continua bineînţeles planul PSD de scoatere a României din UE. Au reuşit să ne scoată de la Davos, au reuşit să îi facă pe cei de la Uniunea Europeană să se supere şi să fie îngrijoraţi de ceea ce se întâmplă în România şi primim semnale de acolo în fiecare zi. Cred că urmează scenariul pe care Dragnea l-a avut de la început în minte – scoaterea României din UE”, a adăugat vicepreşedintele PNL.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.