Administrație

Un nou centru APIA se va deschide la Zlatna

Un nou centru APIA se va deschide la Zlatna, în judeţul Alba, începând cu data de 1 martie şi va acoperi mai multe localităţi, a anunţat, luni, Biroul de presă al PSD Alba.

„Noul centru al Agenţiei pentru Plăţi şi Intervenţii pentru Agricultură de la Zlatna are ca scop accelerarea acordării subvenţiilor către agricultori şi creşterea mobilităţii locuitorilor din următoarele zone: Zlatna, Abrud, Almaşu Mare, Meteş, Bucium şi Mogoş. Estimăm că începând cu 1 martie va fi deschis noul centru APIA, care va deservi localităţile mai sus menţionate. Este un real succes având în vedere numărul mare de persoane care solicită şi beneficiază de aceste subvenţii”, se arată într-un comunicat de presă.

PSD Alba solicită Instituţiei Prefectului şi Consiliului Local Zlatna să asigure un spaţiu special destinat noului centru APIA.

De asemenea, Biroul de Presă al PSD mai anunţă „semnarea contractului de finanţare prin PNDL 2 pentru reabilitarea şi modernizarea străzilor din Zlatna cu infrastructură de apă şi canalizare pentru Feneş şi Galaţi”.

2 Comments

  1. suntem in 4 martie si voi nu ati publicat nici adresa

  2. Pingback: Deschidere cu întârziere. A fost inaugurat punctul APIA de la Zlatna – Mesagerul de Alba

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.