Politică

Șefii PSD nu s-au lămurit. „Va mai fi un CExN până în data de 10 martie; se va discuta dacă se vor face alegeri”

Purtătorul de cuvânt al PSD, Adrian Dobre, a declarat că până pe 10 martie, data la care va avea loc Congresul extraordinar al PSD, va mai avea loc o şedinţă a Comitetului Executiv Naţional la care se va discuta dacă vor fi sau nu alegeri şi dacă se va schimba structura Biroului Permanent Naţional.

„Am stabilit data congresului care va fi 10 martie, la Sala Palatului, am stabilit un calendar de organizare pentru acest congres, am stabilit detaliile privind organizarea acestui congres. Mai rămâne să avem un CExN până în data de 10 martie, în care să discutăm câteva aspecte şi după aceea pe 10 martie – congres”, a spus purtătorul de cuvânt al PSD, Adrian Dobre la finalul Biroului Permanent Naţional al PSD.

El a precizat că la CExN se va discuta dacă se vor face alegeri.

„La CExN se va discuta dacă se vor face alegeri, dacă se va schimba structura BPN, dacă mai sunt alte modificări, ce modificări au fost propuse la Statut”, a spus Adrian Dobre.

Întrebat despre data când va fi organizat CExN, Dobre a arătat că în perioada 22-27 februarie vor fi organizate comitetele executive judeţene, urmând ca cel la nivel naţional să aibă loc după 27 februarie până la data organizării Congresului PSD – 10 martie.

În ceea ce priveşte Statutul PSD, Adrian Dobre a precizat că propunerile de modificare vor fi formulate iniţial de comitetele judeţene, acestea urmând a fi centralizate, analizate şi propuse în CExN, respectiv în Congresul PSD.

Congresul extraordinar al PSD va avea loc pe 10 martie la Sala Palatului, a declarat miercuri vicepremierul Paul Stănescu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.