Social

Filtru al poliției în Baia de Arieș. Unul din patru șoferi opriți s-a ales cu o amendă

Miercuri, 28 februarie, Poliţia Oraşului Baia de Arieş a organizat, pe DN 74, 74 A şi 75, o acţiune ce a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere şi depistarea şoferilor care pun în pericol siguranţa traficului, conducând sub influenţa băuturilor alcoolice.

Au fost verificate 96 de autovehicule, au fost testaţi, cu aparatul etilotest, 54 de conducători auto, a fost constatată o infracțiune de conducere sub influenţa alcoolului şi au fost aplicate 25 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 2.175 lei, majoritatea pentru depăşirea limitei legale de viteză.

În jurul orei 11.50, pe raza oraşului Baia de Arieş, a fost depistat un bărbat de 47 de ani, din Baia de Arieş, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Șoferul în cazuă este cercetat pentru comiterea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La această acţiune, alături de poliţiştii rutieri din Baia de Arieş, au participat şi poliţiştii de la posturile de poliţie comunale arondate acestei subunități de poliţie.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.