Administrație

Ora Pământului va fi marcată prin stingerea luminii în Cetate

Ora Pământului va fi marcată sâmbătă prin întreruperea iluminatului public în intervalul 20,30 – 21,30, precum şi prin manifestări culturale.

Patru coruri şi o fanfară de copii vor susţine un concert în curtea Catedralei Reîntregirii din Alba Iulia în timpul Orei Pământului, perioadă în care lumini vor fi doar de la torţele pe care le vor purta elevi de Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul”.

„Cu binecuvântarea arhiepiscopului Irineu, «Ora Pământului» va fi marcată, de la ora 20,30, printr-un recital de cântece susţinut de 4 coruri de copii din Alba Iulia în curtea Catedralei Reîntregirii. La eveniment vor participa Corul de copii «Theotokos», Corul de copii «Angeli» de la Liceul de Arte, Corurile «Belcanto» şi «Prietenia» de la Şcoala Gimnazială «Avram Iancu», toate din Alba Iulia, cărora li se vor adăuga Fanfara de copii de la Şcoala Gimnazială din Petreşti şi elevii purtători de torţe de la Colegiul Naţional Militar «Mihai Viteazul» din Alba Iulia”, au anunţat reprezentanţii Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia.

Iluminatul public va fi oprit sâmbătă seara şi în Cetatea din Alba Iulia timp de o oră, a informat Primăria.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.