Social

Tânăr reținut de polițiști după ce și-ar fi agresat părinții

Poliţiştii din Alba Iulia l-au reţinut pe un tânăr ce şi-ar fi agresat părinţii şi ar fi distrus bunuri din locuinţa acestora. Este cercetat pentru violenţă în familie şi distrugere şi va fi prezentat în faţa magistraţilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

Luni 26 martie, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de un bărbat de 45 de ani, din municipiu, cu privire la faptul că, fiul său a distrus mai multe bunuri din apartament şi a agresat-o pe soţia sa.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că, în dimineaţa zilei de 26 martie, în timp ce se afla la domiciliu, reclamantul ar fi avut o discuţie în contradictoriu cu fiul său, generată de refuzul primului de a-i da o sumă de bani.

În această împrejurare, tânărul ar fi agresat-o pe mama sa şi ar fi distrus mai multe bunuri din apartament, cauzând un prejudiciu de peste 1.100 de lei.

Faţă de tânăr a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere şi violenţă în familie, iar poliţiştii l-au reţinut, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 27 martie, să-l prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.