Administrație

Peste 30 de intervenții ale polițiștilor din Alba, în ultimele 24 de ore

Marfă expirată descoperită de polițiști

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din Alba au intervenit la 33 de evenimente, au aplicat 231 de sancțiuni contravenţionale şi au constatat 23 de infracţiuni, informează printr-un comunicat de presă Inspectoratul Poliției Județului Alba.

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din Alba au acţionat, în sistem integrat, alături de celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru creşterea siguranţei cetăţenilor şi prevenirea evenimentelor negative.

În această perioadă s-a intervenit la 33 de evenimente, din care 32 au fost solicitări ale cetăţenilor făcute prin serviciul de urgenţă 112.

Totodată, au fost constatate 23 de infracţiuni şi au fost aplicate 231de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 74.550 lei, din care 11 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea 61/1991, 204 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice şi 12 la Legea 12/1990 privind comerţul ilicit şi una la alte acte normative.

În urma controalelor efectuate de poliţişti de investigare a criminalităţii economice, la comercianţi, au fost identificate băuturi şi produse alimentare ce erau expuse la vânzare cu toate că aveau termenul de valabilitate expirat. Comercianţii au fost sancţionaţi contravenţional, iar produsele, în valoare de 1.334 lei, au fost confiscate.

Au fost reţinute 12 permise de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice şi au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.