Educație

Sâmbătă are loc cea de-a doua ediție a Concursului național de informatică in4it-UAB

Facultatea de Științe Exacte și Inginerești din cadrul Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia organizează cea de-a doua ediție a Concursului național de informatică in4it-UAB, adresat elevilor din clasele a XI-a și a XII-a, indiferent de profilul liceului sau specializarea urmată.

Proba de concurs se va desfășura sâmbătă, 14 aprilie 2018, la sediul Universității, sala A9, începând cu ora 10.00. La această ediție s-au înscris peste 80 de concurenți din Alba Iulia, București, Baia Mare, Râmnicu Vâlcea, Cluj-Napoca etc.

În cadrul concursului se vor oferi premii în bani totalizând 15.000 lei. De asemenea, concurenților premianți li se oferă anumite facilități la Concursul de Admitere 2018, în cazul în care vor opta pentru specializarea Informatică din cadrul Facultății de Științe Exacte și Inginerești a Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, mai multe detalii fiind menționate în regulamentul concursului.

Concursul este organizat în parteneriat cu Consiliul Județean Alba, Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba şi Casa Corpului Didactic Alba. Informații suplimentare pot fi obținute de pe pagina web a concursului: www.uab.ro/in4it.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.