Social

Solistul trupei Fly Project este „Cetățean de Onoare al municipiului Aiud”, oraș în care a copilărit

Solistul trupei Fly Project, Tudor Ionescu, a devenit Cetăţean de onoare al municipiului Aiud, oraş în care şi-a petrecut copilăria, potrivit unei informări postate, vineri, pe pagina de facebook a Primăriei.

Decizia de acordare a titlului de “Cetăţean de Onoare al municipiului Aiud” lui Tudor Ionescu a fost adoptată prin votul majorităţii consilierilor din Aiud prezenţi, joi, la şedinţa deliberativului local.

„Prin iniţiativa noastră am considerat că un artist atât de apreciat pe plan naţional şi internaţional, care face cinste oraşului şi României prin activitatea sa şi care promovează imaginea Aiudului ori de câte ori are ocazia, merită titlul de «Cetăţean de Onoare al municipiului»”, se arată în mesajul Primăriei Aiud.

Alături de Dan Deneş, Tudor Ionescu a înfiinţat trupa Fly Project în 2005, an în care piesa de debut, „Raisa”, a ajuns rapid în topul clasamentelor muzicale din România. Printre alte piese cunoscute ale trupei se numără „Goodbye”, „Musica”, „Toca Toca”, ultima ajungând pe prima poziţie şi în topurile din Bulgaria, Grecia, Moldova, Rusia, Ucraina, Italia, Turcia.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.