Social

Trei bărbați au fost reținuți într-un dosar privind trafic de produse cu substanțe psihoactive

Trei bărbaţi din Alba, bănuiţi de trafic cu produse cu efecte psihoactive, au fost reţinuţi de poliţişti, în cauză fiind audiate, ca martori, 25 de persoane ce ar fi cumpărat astfel de substanţe interzise de la persoanele vizate de anchetă, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

Poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Alba, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale, al poliţiştilor din IPJ Alba şi al jandarmilor, au efectuat patru percheziţii în Alba Iulia şi Stremţ la persoane bănuite de efectuarea de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Din cercetări a rezultat că trei bărbaţi, de 65, 27 şi 22 de ani, şi o tânără de 20 de ani ar fi procurat, deţinut şi vândut, fără drept, substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive.

În urma percheziţiilor au fost descoperite şi ridicate 83 de pliculeţe cu substanţă vegetală uscată, dispozitive pentru mărunţit substanţă vegetală, cântare electronice de mare precizie, suma de 5.300 de lei, precum şi telefoane mobile şi laptopuri ce se pare că au fost folosite în activitatea infracţională, menţionează sursa citată.

Poliţiştii au pus în executare patru mandate de aducere şi au audiat, în calitate de martori, 25 de persoane ce ar fi cumpărat astfel de substanţe interzise de la persoanele vizate de anchetă.

Faţă de cei trei bărbaţi, procurorii au dispus măsura reţinerii, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Tribunalului Alba, pentru dispunerea măsurilor legale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.