Politică

PSD-iștilor din Alba nu le ajung autobuzele să meargă la mitingul de la București

Ioan Dîrzu (dreapta)

Aproximativ 2.500 de social-democraţi şi simpatizanţi din Alba ai Partidului Social Democrat (PSD) vor fi prezenţi la mitingul organizat sâmbătă seara la Bucureşti, cheltuielile de transport fiind suportate de către organizaţia judeţeană şi organizaţiile locale, a declarat, joi, pentru Agerpres, deputatul Ioan Dîrzu.

Acesta a „semnalat” şi o problemă cu care s-au confruntat atunci când au închiriat mijloacele de transport, susţinând că Alba este un judeţ „deficitar” din punct de vedere al numărului autocarelor deţinute de firmele de transport. „Ne-au mai trebuit vreo patru-cinci autocare. Am închiriat şi microbuze”, a declarat liderul social-democraţilor din Alba, Ioan Dîrzu.

Deputatul a adăugat că unii dintre participanţi se vor deplasa cu autoturisme.

Întrebat la cât se ridică cheltuielile şi cine anume le suportă, Dîrzu s-a limitat doar a spune că acestea sunt împărţite între organizaţia judeţeană şi cele locale.

În ceea ce priveşte mâncarea, social-democratul a spus că fiecare îşi va lua câte „un pacheţel” de acasă, urmând ca pe traseu să fie făcute opriri. „De o apă, ne îngrijim noi”, a menţionat Dîrzu.

Numărul celor care s-au înscris pentru a merge la miting era joi de 2.250, însă Ioan Dîrzu s-a arătat optimist că PSD Alba îşi va atinge „targetul” de 2.500 de participanţi.

„70% dintre ei sunt membri de partid, iar restul simpatizanţi”, a mai spus acesta.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.