Social

„Alba Fest” are un buget alocat de 700.000 de lei

Interpreţi şi trupe care domină topurile muzicale actuale, cum ar fi Inna, Andra, Lidia Buble, Irina Rimes, Smiley, Alex Velea, Carla’s Dreams sau Fly Project, sunt protagoniştii concertelor organizate la „Alba Fest”, manifestare pentru care autorităţile locale din Alba Iulia au alocat 700.000 de lei.

Spectacolele derulate în acest weekend în cadrul „Alba Fest”, titulatura sub care se desfăşoară de câţiva ani „Zilele Municipiului Alba Iulia”, au debutat vineri seara, în Piaţa Cetăţii, în interiorul fortificaţiei bastionare. Organizatorii estimează că numărul spectatorilor care vor urmări recitalurile celor mai în vogă artişti, în cele trei zile de concerte, va ajunge la 50.000.

După ce vineri Piaţa Cetăţii va răsuna de hiturile Andrei, Nicoletei Nucă, Irinei Rimes, Lidiei Buble şi trupei Fly Project, sâmbătă vor urca pe scenă B.U.G. Mafia, Alina Eremia, Freestay, 3SE, Smiley şi alţii. În ultima seară a „Alba Fest”, duminică, vor susţine recitaluri Inna, Alex Velea, Sore, Antonia, Feli, Paraziţii, Carla’s Dreams, informează Primăria Alba Iulia.

În fiecare seară, va exista „After Party – Batalionul distracţiei” în Cazarma militară.

Din program nu va lipsi tradiţionalul spectacol de artificii.

„Alba Fest” mai cuprinde, sâmbătă, şi Parada absolvenţilor Universităţii „1 Decembrie 1918”, precum şi ceremonialul Schimbului de Gardă şi un concert al Fanfarei Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Alba Iulia, Mihai Coşer, a declarat vineri, pentru Agerpres, că bugetul alocat de Consiliul Local pentru aceste manifestări este de 700.000 de lei. El a menţionat că aceşti bani vor fi recuperaţi la bugetul local datorită sponsorizărilor, o cunoscută marcă de bere oferind, de exemplu, 100.000 de euro. Comercianţii prezenţi în aceste zile la „Alba Fest” au plătit, de asemenea, taxe în valoare totală de 100.000 de lei, a mai spus Mihai Coşer.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.