Educație

Evaluare Națională 2018. Școlile din Alba au dat măsura puterii lor: 11 elevi de nota 10

Unsprezece elevi din județul Alba care au participat la examenul de Evaluare Națională au obținut media generală 10. Este vorba despre elevi care au absolvit clasa a opta la școli din Alba Iulia, Sebeș și Vințu de Jos.

Este vorba despre, în ordine alfabetică, elevii Dan Bondici de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Alba Iulia, Diana Elena Boitor, de la Colegiul Național „Ionechentie Micu Klein” din Blaj, Marcus Cotrău, de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Alba Iulia, Ana Maria Drăghiciu, de la Colegiul Național „Lucian Blaga” din Sebeș, Diana Oltean, de la aceeași școală, Florin Alexandru Popa, de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Alba Iulia, Mălina Alexandra Prața, de la Școala Gimnazială „Vasile Goldiș” Alba Iulia, Cristina Rusu, de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Alba Iulia, Maria Cristina Simian de la Școala Gimnazială „Iuliu Maniu” Vințu de Jos, Alina Marina Ștefan, de la Colegiul Național „Lucian Blaga” din Sebeș și Daria Marina Ursa, de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Alba Iulia.

Toți aceștia au obținut note maxime la discplinele de examen și, prin urmare, media 10.

Potrivit calendarului examenului de Evaluare Națională 2018, în perioada 20-22 iunie 2018 are loc etapa de soluționarea contestaţiilor.

Afişarea rezultatelor finale după soluționarea contestaţiilor se va face pe data de 23 iunie 2018.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.