Social

Polițiștii au confiscat 22 de metri cubi de lemn tăiat ilegal

Aproape 22 de metri cubi de material lemnos au fost confiscaţi de poliţiştii Serviciului de Ordine Publică, în urma unui control efectuat la o societate specializată în comercializarea materialului lemnos din Abrud, informează Inspectoratul de Poliție Județean Alba.

Marți 19 iunie, polițişti specializaţi în combaterea delictelor silvice din cadrul Serviciului de Ordine Publică al IPJ Alba, împreună cu reprezentanți ai Gărzii Forestiere Județene Cluj și ai Direcţiei Silvice Alba, au făcut verificări la o societate comercială din Abrud, specializată în comercializarea materialului lemnos.

Cu ocazia controlului, s-a constatat că reprezentanții societăţii nu a putut prezenta documente legale de proveniență pentru 21,8 metri cubi de material lemnos.

Faţă de reprezentantul societăţii a fost luată măsura sancţionării contravenţionale, cu amendă în valoare de 10.000 de lei, în conformitate cu prevederile art. 19 din Legea 171/2010 privind contravenţiilor silvice, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.