Social

Șase persoane rănite în urma unui accident cu trei mașini pe A1, între Sibiu și Sebeș

Fotografie de arhivă

Şase persoane au fost rănite în urma unui accident rutier care a avut loc, marţi, la kilometrul 244 al autostrăzii A1 Sibiu-Sebeş, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, Elena Welter.

Potrivit sursei citate, accidentul s-a produs pe fondul unei manevre de întoarcere neregulamentară, efectuată de o femeie aflată la volanul unui autoturism.

Alte două autoturisme, care circulau pe banda întâi şi pe banda a doua a autostrăzii, nu au putut evita impactul şi au lovit maşina care efectua manevra de întoarcere.

„Cele şase victime primesc îngrijiri medicale la faţa locului. Circulaţia pe autostrada A1 pe sensul Sibiu-Sebeş se desfăşoară pe o singură bandă”, a declarat Welter.

Potrivit cadrelor medicale de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Sibiu, trei pacienţi, dintre care o femeie de 45 de ani, şi doi tineri, de 16 şi, respectiv, 17 ani, au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la spital.

Toate cele şase persoane au fost transportate la spitalul din Sibiu atât cum ambulanţele Serviciului Judeţean de Ambulanţă, cât şi cum ambulanţele SMURD, a precizat, pentru Agerpres, Elena Welter.

Circulaţia rutieră pe A1 pe sensul Sibiu- Sebeş a fost reluată în condiţii normale, după ce timp de mai multe o jumătate de oră s-a circulat pe o singură bandă.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.