Sănătate

Accidentul lui George Clooney a fost suprins de camerele de supraveghere. Iată și imaginile! VIDEO

Actorul şi regizorul american George Clooney a suferit răni uşoare în urma unui accident rutier produs pe insula italiană Sardinia – în care a fost implicat un scuter -, unde starul hollywoodian se află pentru a filma o miniserie de televiziune, a raportat marţi presa italiană, citată de Reuters. Între timp, presa a dat publicității și momentul impactului, care a fost surprins de a o cameră de supraveghere.

George Clooney, în vârstă de 57 de ani, părăsise de puţin timp hotelul în care era cazat şi se deplasa pe un scuter în momentul în care s-a tamponat cu un camion de mici dimensiuni, a dezvăluit revista italiană Chi într-un articol publicat pe site-ul ei.

Starul american a fost transportat la spital şi a fost externat după o perioadă de timp din camera de urgenţe, având o contuzie uşoară la nivelul unui genunchi, a anunţat agenţia de presă ANSA.

Poliţia locală investighează circumstanţele în care s-a produs accidentul, a precizat ANSA.

George Clooney se află în Sardinia pentru a filma o miniserie TV inspirată din romanul cu accente de satiră „Catch 22”, scris de Joseph Heller.

George Clooney a devenit celebru cu rolul interpretat în serialul TV „E.R.” De atunci, starul american a făcut cu succes tranziţia spre cinematografie şi a câştigat un Oscar în 2006 pentru rolul secundar din filmul „Syrianna” şi un Oscar în 2013 în calitate de producător al filmului „Argo”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.