Extern

Accidentul lui George Clooney a fost suprins de camerele de supraveghere. Iată și imaginile! VIDEO

PUBLICITATE

Actorul şi regizorul american George Clooney a suferit răni uşoare în urma unui accident rutier produs pe insula italiană Sardinia – în care a fost implicat un scuter -, unde starul hollywoodian se află pentru a filma o miniserie de televiziune, a raportat marţi presa italiană, citată de Reuters. Între timp, presa a dat publicității și momentul impactului, care a fost surprins de a o cameră de supraveghere.

George Clooney, în vârstă de 57 de ani, părăsise de puţin timp hotelul în care era cazat şi se deplasa pe un scuter în momentul în care s-a tamponat cu un camion de mici dimensiuni, a dezvăluit revista italiană Chi într-un articol publicat pe site-ul ei.

Starul american a fost transportat la spital şi a fost externat după o perioadă de timp din camera de urgenţe, având o contuzie uşoară la nivelul unui genunchi, a anunţat agenţia de presă ANSA.

Poliţia locală investighează circumstanţele în care s-a produs accidentul, a precizat ANSA.

George Clooney se află în Sardinia pentru a filma o miniserie TV inspirată din romanul cu accente de satiră „Catch 22”, scris de Joseph Heller.

George Clooney a devenit celebru cu rolul interpretat în serialul TV „E.R.” De atunci, starul american a făcut cu succes tranziţia spre cinematografie şi a câştigat un Oscar în 2006 pentru rolul secundar din filmul „Syrianna” şi un Oscar în 2013 în calitate de producător al filmului „Argo”.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.