Social

Joi spre vineri, drumurile județului au fost pline de șoferi băuți

În seara zilei de joi și a nopții de joi spre vineri, polițiștii din Alba au depistat nu mai puțin de trei cazuri de șoferi aflați sub influența alcoolului conducând pe drumurile județului.

Astfel, joi seara, în jurul orei 20:36, poliţiştii Biroului Rutier Alba l-au depistat pe un bărbat de 41 de ani, din Ciugud, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 107 C, în zona localităţi Drâmbar, sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

La nici două ore mai târziu, poliţiştii l-au depistat pe un bărbat de 42 de ani, din Zlatna, în timp ce conducea un autoturism pe strada Septimiu Severus din Alba Iulia, sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0.48 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

După miezul nopții, în jurul orei 2:40, poliţiştii de ordine publică din Alba Iulia l-au depistat pe un bărbat de 31 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Vasile Alecsandri din municipiu, sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0.64 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.