Administrație

Aiud: „Săptămâna în mișcare” s-a înțepenit în Consiliul Local. Primarul face apel la opoziție

Primarul muncipiului Aiud, Oana Badea, acuză opizția din Consiliul Local că blochează proiect cu caracter sportiv numit „Săptămâna în mișcare” și le solicită acestora să-și de acordul pentru punerea în aplicare a proiectului.

„În calitate de inițiator al proiectului „Săptămâna în mișcare”, am rămas uimită să văd cum grupul consilierilor PSD, fără a prezenta observații sau amendamente, nu a susținut proiectul pur și simplu, știind că fără votul lor proiectul va fi respins. De ce uimită? Pentru că doar cu 1-2 minute înainte, același grup de consilieri a votat proiectul prin care se lua stadionul în folosință gratuită, timp de o săptămâna, exact pentru ‘Săptămâna în mișcare’”, se plânge primarul pe Facebook.

„Dacă o săptămână în care aiudenii de toate vârstele pot practica sportul, pot prinde gustul unui mod de viață sănătos și pur simplu pot socializa unii cu alții făcând sport, a devenit o miză politică la Aiud, de bună seamă undeva se greșește. În niciun caz la inițiator”, a comentat Oana Badea.

Într-un post-scriptum, primarul Aiudului dă asigurări că „în mod normal, consilierii PNL si UDMR asigură voturile necesare acestui tip de proiect”.

De ce are însă nevoie primarul de sprijinul opoziției atunci? „August este (…) o lună de concedii pentru mulți dintre noi. Tocmai de aceea cred că PSD poate să reanalizeze votul față de acest proiect. Dacă vrea”, explică Oana Badea.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.