Politică

Primarul Aiudului îl susține pe procurorul șef. „Sunt mândră de conjudețeanul meu!”

Oana Badea, primarul municipiului Aiud (Sursa foto: Facebook)

Reflectând la atacurile din media la care este supus în ultima vreme procurorul șef al României, primarul municipiului Aiud, Oana Badea a reacționat pe contul ei de Facebook, afirmând că este mândră de modul în care acționaeză „conjudețeanul ei” Augustin Lazăr.

„Personal, sunt foarte mândră de modul demn și competent în care conjudeteanul meu, magistratul Augustin Lazar, își îndeplinește atribuțiile de Procuror general al României”, a scris luni Oana Badea, într-o postare pe Facebook.

Ziaristul Ion Cristoiu îl caracterizase, pe blogul său personal, cu câtva timp înainte, pe Augustin Lazăr: „O fosilă a ultimilor ani ai regimului Ceaușescu, trezită la viață de Klaus Iohannis care avea nevoie în fruntea procurorilor de un vidanjor personal”.

Sâmbătă, ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, anunţase că declanşează procedura de evaluare a activităţii manageriale a procurorului general, Augustin Lazăr, în contextul protocoalelor încheiate cu SRI.

Ministrul a mai spus că rezultatele evaluării, însoţite de eventuale propuneri, vor fi făcute publice în termen de cel mult 30 de zile.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.