Social

Botoșănean pripășit prin Sebeș, arestat pentru furt

Poliţiştii din Sebeş l-au reţinut pe un bărbat care locuieşte, fără forme legale, în municipiul Sebeş, după ce acesta a sustras geanta unei femei. Persoana în cauză își are domiciliul în judeţul Botoşani.

Marți 18 septembrie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat de 35 de ani, din comuna Ungureni, judeţul Botoşani, care locuieşte fără forme legale în municipiul Sebeş, cunoscut cu antecedente penale, cercetat pentru săvârşirea infracțiunii de furt calificat.

În sarcina bărbatului s-a reţinut faptul că, în seara zilei de 18 septembrie 2018, în jurul orei 21.30, a fi urmărit-o pe o femeie ce se deplasa pe strada Lucian Blaga din Sebeş împreună cu concubinul şi copilul, aflat în cărucior, iar la un moment, într-o clipă de neatenţie a victimei, i-ar fi sustras geanta ce era agăţată pe mânerul căruciorului.

Bărbatul ar fi încercat să-şi asigure scăparea însă a fost ajuns şi reţinut de către concubinul victimei şi de un alt cetăţean, martor la incident, care au anunţat poliţia.

Urmează ca, în cursul zilei de azi, 19 septembrie 2018, bărbatul să fie prezentat procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.