Sănătate

Filmul „Bohemian Rhapsody” debutează în forță pe primul loc în box-office-ul nord-american

„Bohemian Rhapsody”, filmul dedicat legendei rock Freddie Mercury şi trupei sale la fel de faimoase, Queen, a debutat în fruntea box-office-ului nord-american, potrivit primelor estimări publicate duminică de compania de specialitate Exhibitor Relations, informează AFP.

În regia lui Bryan Singer, unul dintre cele mai mari nume de la Hollywood, cunoscut pentru „Usual Suspects” şi „X-Men”, „Bohemian Rhapsody” îl are drept protagonist pe actorul american de origine egipteană Rami Malek, care îl întruchipează pe Freddie Mercury, decedat de SIDA în 1991, la Londra.

Cu încasări de 50 de milioane de dolari în primele trei zile pe marile ecrane nord-americane, „Bohemian Rhapsody” este al doilea cel mai bun debut al unui film biografic muzical, după „Straight Outta Compton” din 2015, despre trupa de hip-hop N.W.A. din Los Angeles. A întrecut, de asemenea, încasările realizate la lansare de producţia Warner Bros „A Star Is Born”, care a obţinut 42 de milioane de dolari în primele zile în cinematografe, luna trecută, notează Reuters.

„Bohemian Rhapsody” a devansat fără efort fantezia Disney „The Nutcracker and the Four Realms”, care a vândut bilete în valoare de 20 de milioane de dolari.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.