Educație

Premii pentru Liceul Tehnologic din Sebeș la Târgul Firmelor de Exercițiu „Rivulus Dominarum Tineret”

Liceul Tehnologic Sebeș a fost premiat la cea de-a XII-a ediție a Târgului Firmelor de Exercițiu „Rivulus Dominarum Tineret”, organizat în perioada 7-8 decembrie 2018, la Colegiul Economic „Nicolae Titulescu” din Baia Mare. Liceul din Sebes a participat la concursul național cu două firme de exercițiu: FE Parfdream SRL (coordonator prof. Mirela Cîmpean), FE Ideal Fashion SRL (coordonator prof. Adina Stanciu).

Pregatirea pentru târg este o nouă provocare pentru firmele de exercițiu. Întâlnirea unor parteniri de afaceri și comunicarea directa cu aceștia este posibilă numai prin intermediul târgurilor de afaceri. Elevii pot conduce în mod real negocieri, învață să facă afaceri și își dezvoltă încrederea în forțe proprii.

„Prin participarea la Târgului firmelor de exercițiu «Rivulus Dominarum Tineret», elevii Liceul Tehnologic Sebeș din județul Alba, îndrumați de profesorii coordonatori, au dovedit că firmele de exercițiu, datorită interdisciplinarității și valorificării diferitelor capacități, le dezvoltă deprinderi, competențe și experiențe ce le vor proba pe piața muncii”, a declarat coordonator profesor Mirela Cîmpean.

Concursul din cadrul târgului a fost organizat pe zece secțiuni, firmele de exercițiu de la Liceul Tehnologic Sebeș din județul Alba au fost premiate la următoarele secțiuni: FE Parfdream SRL – premiul II la „Cel mai bun Vânzător” și Mențiunea II la „Cele mai bune materiale promoționale”, FE Ideal Fashion SRL – premiul II la „Cel mai bun Vânzător” și Mențiunea III la „Cele mai bune materiale promotionale”.

La concurs au fost înscrise 152 de firme de exercițiu, din 18 județe. În cadrul târgului, elevii participanți și-au pus în aplicare competențele antreprenoriale exersând cu succes comunicarea cu parteneri de afaceri și dezvoltarea spiritului de echipă, cât și creativitatea în promovarea unei afaceri.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.