Politică

După atâtea filiale orășănești, USR Alba a organizat și un colind

„Spiritul sărbătorilor de iarnă ne reunește pe toți alături de cei dragi.” Astfel începe un comunicat de presă al filialei Alba a Uniunii Salvați România (USR) prin care reprezentanții acesteia le propun „conjudețenilor” lor un colind de sărbători.

„Același spirit (al sărbătorilor – n.red.) a reunit membri USR, de la filialele noastre din județ, pentru a vă transmite urările noastre printr-un colind. Echipa USR Alba a crescut mult în acest an și a devenit foarte puternică. Și nu ne vom opri aici! Vom continua să creștem și anul viitor”, promit reprezentanții locali ai USR.

După ce își exprimă „bucuria” că mulți oameni se alătură „valorilor și principiilor din USR”, membrii formațiunii politice dau asigurări că lupta lor pentru o societate „propsperă, dreaptă și europeană, va fi câștigată! Curând!”

„Suntem oameni noi în politică! Suntem oameni noi în USR Alba! În prezent, în judeţ există șase filiale funcţionale: Alba Iulia, Sebeş, Ocna Mureş, Blaj, Aiud și Câmpeni. Foarte curând vom înfința filiale la: Cugir, Zlatna, Teiuș și Unirea”, se mai arată în comunicat, care se încheie cu urarea de săbători fericite și îndemnul la a asculta colinda politicienilor USR Alba.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.