Sport

Gala Laureaților Clubului Sportiv Unirea Alba Iulia a ajuns la ediția a doua

Conducerea Clubului Sportiv Unirea Alba Iulia și-a propus să facă din Gala Laureaților o tradiție, un eveniment în cadrul căruia să-și premieze cei mai buni sportivi, antrenori și oamenilor care au contribuit la realizarea performanței.

Astfel, marți seara, la Hotel Cetate, au fost premiați sportivii secției de Atletism Ana Rodean, Mihaela Acatrinei și Bianca Molnar. Sub conducerea antrenorilor Gabriel Avram, Mariana Bucerzan, Mihaela Vlas, sportivii secției au obținut, în 2018, 31 de medalii, din care 13 de aur, 11 de argint și 7 de bronz.

De la secția Judo au fost premiați Natalia Rus, Alexandru Sibișan și Paul Onișor. Secția se poate lăuda cu o medalie de aur, 4 de argin și 6 de bronz în 2018. Antrenorii acestor sportivi sunt Cristian și Alin Dinu.

Secția de Orientare, care a obținut 12 medalii în acest an competițional, i-a remarcat pe sportivii Ionuț Zinca, Tamas Bogya și Paul Brăbiescu-Călinescu. Sub direcția instructor sportiv Marius Anghel, secția se poate lăuda cu 10 medalii de aur și două de argint.

Secția Box a contabilizat două medalii obținute în 2018, ambele de argint, obținute de sportivii antrenați de Nicolae Paștiu. Au fost premiați Ioan Marius Țăgean, Andrei Potra și Ferencz Francisc.

Secția Haltere, avându-l ca îndrumător pe antrenorul Ioan Frățilă, are 13 sportivi legitimați și se poate lăuda cu 17 medalii obținute în acest an. Dintre acestea, 9 sunt de aur, 3 de argint și 5 de bronz. Au fost premiați halterofilii Robert Ionuț Năstase, Irimia Pânzaru și Nicu Vîlcu.

Cel mai mare număr de medalii a fost obținut în acest an de sportivii secției de Powerlifting, coordonat de instructorul voluntar Ovidiu Pănăzan. Membrii acestei secții, șapte de toți, au obținut 54 de medalii, din care una de aur și 7 de bronz, la competițiile internaționale și 30 de aur, 12 de argint și 4 bronz la competiții naționale. Au fost răsplătiți pentru activitatea lor din acest an sportivii Andrei Cioflică, Cătălin Buciuman și Daniel Turuș.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.