Social

Furt la un hotel din Alba Iulia. Posibilii făptași, înregistrați de camerele de supraveghere

Doi bărbați sunt căutați de polițiști după ce au fost filmați de camerele de supraveghere în timp ce se aflau într-un hotel din Alba Iulia, unde personalul a anunțat dispariția unei sume de bani, informează poliția. Hotelul este situat în fața autogării din municipiul Alba Iulia.

Imaginile au fost postate de o angajată a hotelului și îi arată pe doi bărbați care au intrat în clădire, au urcat scările până la recepție, după care au plecat.

Pe imagini se observă cum cei doi bărbați urcă scările hotelului, se opresc scurt chiar în unghiul mort al camerei, după care coboară imediat. Sunt îmbrăcați gros, în culori închise și au barbă. Totul s-a petrecut la câteva minute după ora 21.

Proprietarul hotelului, situaț în zona autogării din Alba Iulia, nu a anunțat Poliția în seara furtului, a transmis IPJ Alba. În schimb o angajată a hotelului a postat imagini pe facebook făcând un apel la identificarea celor doi bărbați.

Potrivit IPJ Alba a fost sustrasă o suma de bani din recepția hotelului. A fost întocmit dosar penal pentru furt calificat și se fac cercetări pentru identificarea autorilor, în vederea tragerii lor la răspundere penală și recuperarea prejudiciului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.