Social

Situații de urgență. Ce evenimente au avut loc în Alba în minivacanța de Crăciun

Subunităţi ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba

În minivacanţa de Crăciun, în perioada 22-26 decembrie 2018, subunităţile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba au intervenit în mai multe situații, informează instituția.

Astfel, Detaşamentul de pompieri Aiud a intervenit duminică seara, pe str. T. Vladimirescu din mun. Aiud, la un accident rutier în care au fost implicate un tractor, un autocamion şi un autoturism. Ca urmare a accidentului au existat trei victime, două dintre acestea fiind încarcerate. Pompierii militari au acţionat cu două autospeciale de intervenţie şi o ambulanţă SMURD.

Tot duminică seara, Detaşamentul de pompieri Alba-Iulia a intervenit, pe şoseaua de centură a municipiului, la un accident rutier în care a fost implicat un autoturism răsturnat. Pompierii militari au acţionat cu o autospecială de intervenţie şi o ambulanţă SMURD. În urma accidentului a existat o singură victimă neîncarcerată.

Detaşamentul de pompieri Alba-Iulia a intervenit luni seara, pe str. Gheorghe Pop de Băseşti din mun. Alba-Iulia, la un accident rutier, pentru asigurare măsuri PSI, în care au fost implicate două autoturisme. Pompierii militari au acţionat cu echipajul de descarcerare, a existat o singură victimă.

Garda de intevenţie Sebeş a intervenit marţi dimineaţa, pe str. Principală din loc. Şibot pentru stingerea unui incendiu la un adăpost temporar. Pompierii militari au acţionat cu două autospeciale de intervenţie şi o ambulanţă SMURD. Ca urmare a acestui incendiu adăpostul temporar a ars în totalitate. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă folosirea de combustibil neadecvat.

Tot Garda de intevenţie Sebeş a intervenit miercuri, pe str. Principală din loc. Petreşti pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o magistrală de gaz produs în urma unui accident rutier. Pompierii militari au acţionat cu două autospeciale de intervenţie şi o ambulanţă SMURD. Incendiul s-a extins la un stâlp de telefonie, vegetaţie uscată şi la anvelopele autoturismului. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă coliziunea dintre autoturism şi ţeava de gaz.

Miercuri dimineaţa Garda de intervenţie Sebeş şi Detaşamentul de pompieri Alba-Iulia au intervenit, pe str. Ştefan cel Mare din localitatea Vinţu de Jos, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei case de locuit, proprietatea lui M.T. Pompierii militari au acţionat cu patru autospeciale de intervenţie şi o ambulanţă SMURD, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Vinţu de jos. Ca urmare a acestui incendiu, a ars acoperişul casei de locuit confecţionat din lemn şi ţiglă pe o suprafaţă de aproximativ 120 mp, diferite materiale textile şi bunuri aflate în mansardă. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un coş de fum neprotejat termic faţă de materialele combustibile aflate în jur.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.