Economie

Transilvania Nuts a preluat producția și distribuția a mărcilor Nutribon și Yoli

Transilvania Nuts, procesatorul de miez de nucă deţinut de Levente Bara şi Alexandru Chiric, a preluat producţia şi distribuţia mărcilor Nutribon şi Yoli, sub care sunt produse batoane din fructe uscate şi nuci, dar şi fructe uscate ambalate, informează zf.ro.

„Prin achiziţia brandurilor Nutribon şi Yoli vom dezvolta o nouă piaţă cu un potenţial uriaş pentru noi. Ne dorim să fim prezenţi până la finele anului 2020 în cele mai multe reţele de distribuţie key accounts din România cu un portofoliu de cel puţin 40 de produse de tip batoane pe bază de fructe şi nuci şi fructe uscate ambalate“, a declarat pentru ZF Alexandru Chiric, directorul general al companiei.

Brandul Nutribon a fost dezvoltat de compania Ram Servicii, controlată de Ioan Gherasim şi Mircea Ioan Haţegan, şi este distribuit în reţele de magazine precum Mega Image şi Drogerie Markt (dm), în magazinul online propriu, dar şi în farmacii şi în magazine specializate.

În urma tranzacţiei, Transilvania Nuts îşi va mări cifra de afaceri cu circa 1,5 milioane de lei (circa 330.000 de euro) în 2019. Astfel, Transilvania Nuts estimează ca va ajunge la o cifră de afaceri de 8,2 milioane de euro în 2019.

În toamna anului trecut, cei doi anunțau că investesc 4 milioane de euro într-o fabrică de procesare a nucilor. Investiția urma să dubleze capacitatea de producţie şi totodată să diversifice gama de produse comercializate.

Îm anul 2017, Transilvania Nuts a avut o cifră de afaceri de 5,5 milioane euro.

Articolul integral poate fi citit pe Ziarul Financiar
https://www.zf.ro/companii/antreprenori-locali-tranzactie-levente-bara-si-alexandru-chiric-au-preluat-brandul-de-batoane-din-fructe-nutribon-17881419

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.