Social

Sebeșul și-a premiat doamnele speciale în cadrul celei de treia ediții a „Galelor Doamnelor de Succes”

Marţi, 12 martie 2019, la Sebeş s-a desfăşurat cea de-a III-a ediţie a „Galei Doamnelor de Succes”, eveniment ce a marcat Ziua Internaţională a Femeii, informează Primăria municipiului Sebeș.

Evenimentul, moderat de cunoscuta prezentatoare Andreea Marin, ambasador Unicef în România, a fost dedicat doamnelor Sebeşului care au excelat în diverse domenii de activitate: educaţie, sănătate, antreprenoriat, voluntariat şi nu numai, modele de succes, recunoscute şi apreciate ca atare de întreaga comunitate.

Anul acesta au fost premiate nu mai puţin de 21 de doamne de succes, grupate în patru categorii:

  • Educaţie: doamnele Silvia Leibli, Paraschiva Oltean, Ariadna Savu, Maria Zdrenghia, Voichiţa Marcu, Ana Fântână, Andreea-Nicoleta Voina;
  • Formatori/Creatori/Meşteri populari/Filantropie: doamnele Lavinia Donose, Jeni Voina, Ioana Puşcaş, Sanfira Şuteu;
  • Business: doamnele Mădălina Dădârlat, Iulia Manciulea Tileagă, Adriana Maria Spătăcean, Olivia Dican, Sanda Stoica, Sanda Maria Rîurean;
  • Sănătate: doamnele Maria Nistor, Ligia Georgeta Bena, Anca-Salomia Giurgiu, Ştefana Ruxandra Beyer.

În cadrul aceluiași eveniment, doamnei doctor Ştefana Ruxandra Beyer, cardiolog în cadrul Institutului Inimii „Niculae Stăncioiu” Cluj-Napoca, i-a fost conferit titlul de „cetăţean de onoare” al municipiului Sebeş, în semn de apreciere şi preţuire pentru nobila profesie, exercitată cu probitate şi respect pentru condiţia umană.

Evenimentul a fost întregit de momentele muzicale susţinute de Grupul Vocal „Do, Re, Mi” al Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeş, alături de Alexandra și Adrian Pamfilie, de prezentarea de modă în cadrul căreia au evoluat tinerele eleve ale Şcolii de Televiziune şi Modeling by Diana Cerciu, precum și de o expoziţie a „bijuteriilor de poveste” realizate cu o măiestrie unică de doamna Victoria Geutskens. Finalul serii a aparținut formației „Direcţia 5” care a oferit un recital special.

La ieșirea din sala de spectacol, primarul Municipiului Sebeş, Dorin Nistor, alături de viceprimarul Adrian Bogdan, au felicitat toate femeile prezente la evenimentul găzduit de Centrul Cultural „Lucian Blaga”, oferindu-le flori.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.