Mozaic

Guvernul PSD, luat peste picior: „Închiriem figuranți pentru construirea de drumuri”

O cunoscută companie de recrutare de personal anunță că angajează „figuranți care să pună umărul la acțiune” pentru construirea de durmuri și poduri în Bacău.

Viorica Dăncilă critica luni protestul #șîeu și afirma că problema autostrăzilor nu se poate rezolva decât „punând umărul la acțiune, nu făcând circ și declarații politice”.

„Detașăm pentru proiecte de drumuri și poduri în zona Bacău figuranți (la propriu) care să pună umărul la acțiune”, au scris pe Facebook reprezentanții companiei Lugera & Makler Romania.

PSD a postat vineri, pe Facebook, chiar în ziua protestului de 15 minute „#Șîeu – România Vrea Autostrăzi” un mesaj în care anunță triumfal „Autostrada Moldovei începe azi!”. Mesajul face referire la vizita ministrului Transporturilor pe șantierul Variantei Ocolitoare Bacău. În realitate, lucrările pe centura Bacăului – care conține și 16 km din Autostrada A7 – au început de o săptămână. Proiectul este unul pe care autoritățile se chinuie să-l pornească încă din 2007!

Premierul a criticat, luni, la Forumul Industriei Auto, protestul privind construirea de autostrăzi, afirmând că aceasta este o problemă esențială pentru dezvoltarea României, iar oamenii au dreptate să fie supărați, însă lucrurile pot fi rezolvate „punând umărul la acțiune, nu făcând circ și declarații politice”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.