Mozaic

Sfârșit de emisie. Cele opt televiziuni regionale ale postului Digi24 se închid

Televiziunile regionale ale postului Digi24 se închid oficial. Consiliul Național al Audiovizualului a retras, la cerere, licențele, informează paginademedia.ro.

Cele 8 licențe regionale din Brașov, Constanța, Cluj-Napoca, Craiova, Galați, Iași, Oradea și Timișoara au fost retrase și își vor înceta emisia de miercuri, 27 martie 2019.

Decizia de a închide posturile regionale a venit din partea Digi24, la începutul lunii februarie. Tot atunci compania a decis încheierea colaborării cu mai mulți angajați, printre care s-au aflat și nume sonore precum Tudor Mușat și Adriana Nedelea.

Într-un comunicat remis de către paginademedia.ro, reprezentanții Digi24 precizează:

„Digi | RCS & RDS va derula, începând cu luna februarie, un proiect de eficientizare a activităților din trustul media (în special în televiziune), constând în extinderea rețelei de corespondenți locali din țară și în consolidarea redacției centrale a postului Digi 24. Totodată, pentru a optimiza utilizarea resurselor în divizia media, compania va demara procedurile privind renunțarea la licențele audiovizuale ale studiourilor regionale și va crește nivelul de dotare a echipelor de corespondenți. În ultimii ani, piața media și comportamentul de consum al publicului telespectator s-au modificat semnificativ, o parte din public migrând spre conținuturile difuzate online sau multi-platformă”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.