Administrație

„Arborele anului 2019 în România”. Platanul din Cîmpeni, ciuntit cu drujba de anagajații Primăriei

Platanul din Cîmpeni, copacul care a câştigat competiţia „Arborele anului 2019 în România” şi a participat la concursul organizat la nivel european, a fost tăiat de către angajații Primăriei din localitate.

Copacul, care are o vârstă estimată de 200 de ani, a fost ciuntit pentru că încurca lucrările de construcţie la casa de cultură a oraşului.

„Intervenţie brutală, cu drujba asupra copacului premiat cu titlul de Arborele anului 2019 în România. Ignoranţa şi prostia conduc Primăria Câmpeni”, anunță, într-o postare pe Facebook, avocatul Stana Drăgoiu, care a propus copacul în competiţia naţională pe care a şi câştigat-o.

Primarul oraşului, Călin Andreş, i-a răspuns că decizia de retezare a unor crengi aparţine Consiliului local şi Primăriei Câmpeni.

Stana Drăgoiu a încercat să apare arborele de tăiere, dar a fost ameninţată de către viceprimăriţa din localitate, care îi spune „Vă jur că vă lovesc telefonul şi vi-l arunc”.

Un alt bărbat o ameninţă pe aceasta că dacă nu stă la trei metri distanţă o va lovi: „La trei metri distanță, că v-am plesnit”.

În înregistrarea video apare şi primarul din Cîmpeni, Călin Andreş, care spune că cei care toaletează arborele sunt muncitori şi că nu ştie dacă platanul a fost declarat un arbore de însemnătate, deoarece nu a primit în acest sens nicio înştiinţare oficială la Primărie.

Ignoranta si prostia conduc Primaria Campeni

Interventie brutala, cu drujba asupra copacului premiat cu titlul de Arborele anului 2019 in Romania. Ignoranta si prostia conduc Primaria Campeni.

Gepostet von Cîmpeni cu opinii și idei de la cetățeni am Donnerstag, 28. März 2019

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.