Social

Au furat din Blaj și au fost arestați la Craiova

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Alba au reţinut duminică patru persoane, un bărbat si trei femei, bănuite de furt. Acestea ar fi intrat în locuinţa unei femei de 59 de ani din Blaj de unde ar fi sustras bani şi bijuterii în valoare totală de 28000 lei.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Alba, în colaborare cu poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Dolj au identificat cinci suspecţi, patru femei, din Craiova, judeţul Dolj, de 40 de ani, 31 de ani, 20 de ani şi 30 de ani, şi un bărbat din localitatea Caraula, judeţul Dolj, de 40 de ani, care se pare că ar fi sustras bani şi bijuterii în valoare totală de 28.000 lei, în data de 28 februarie, din locuinţa unei femei de 59 de ani, din Blaj.

Cei cinci suspecţi s-ar fi deplasat în Blaj cu un autoturism condus de către bărbatul de 40 de ani, ar fi urmărit persoana vătămată părăsind imobilul de domiciliu, după care ar fi pătruns fără drept în imobil, de unde au sustras sume de bani şi bijuterii în valoare de 28.000 lei.

În urma probatoriului administrat şi a percheziţiilor efectuate, în colaborare cu poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Dolj, la domiciliile celor cinci persoane din judeţul Dolj, la data de 7 aprilie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj – Biroul de Investigaţii Criminale au dispus măsura preventivă a reţinerii pe o perioadă de 24 de ore faţă de bărbat şi trei dintre femeile suspecte (de 40 de ani, 31 de ani şi 30 de ani), fiind depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J Sibiu, urmând ca în cursul zilei de 08.04.2019 să fie prezentaţi procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj cu propunere de arestare preventivă.

Au fost puse în aplicare patru mandate de aducere a persoanelor suspecte, una dintre suspecte, femeia de 20 de ani, nefiind identificată la imobilul de domiciliu. Cei cinci sunt cercetați pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat şi complicitate la furt calificat.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.