Politică

Peste 100 de membri ai Pro România Alba, prezenți la lansarea candidaților pentru Parlamentul European

O delegație din Alba, formată din peste 100 de membri ai partidului Pro România, a fost prezentă, duminică, în capitală, la lansarea candidaților acestei formațiuni politice pentru Parlamentul European.

Coordonatorul filialei județene, Horațiu Florea, declară că formațiunea condusă de Victor Ponta demonstrează, tot mai mult, că se impune în opțiunile românilor ca singura alternativă pentru cei care vred în valorile social-democrației.

„Suntem singurul partid care îi mai reprezintă pe românii care își doresc o Românie bine guvernată, în baza unor măsuri economice și sociale care pot să asigure progresul țării. E limpede că PSD-ul condus de Liviu Dragnea a deviat către o direcție în care nu se mai ține cont de nimeni și de nimic, ci doar de interesul unui grup restrains de persoane. Dezertările care se produc, aproape zilnic, din PSD, arată, în mod cert, că oamenii care vor să se implice în bunul mers al lucrurilor găsesc în partidul nostru o platformă de exprimare care le-a lipsit în ultima perioadă. Legat de alegerile europarlamentare, salut faptul că pe lista partidului avem și un reprezentant al filialei noastre, în persoana doamnei Ionela Danciu, care ocupă un meritat loc 10. Suntem gata pentru bătălia electorală și le promitem românilor că vom fi Pro, în fiecare aspect care privește măsuri bune pentru România”, transmite Horațiu Florea.

Coordonatorul filialei județene a apreciat că partidul din care face parte vine în fața alegătorilor cu cea mai bună listă de oameni pentru Parlamentul European.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.