Social

Polițiștii au donat copiilor instituționalizați de la Avram Iancu pomi fructiferi pentru o livadă | video

Copiii de la o casă de tip familial din Apuseni au primit, în preajma sărbătorilor pascale, din partea poliţiştilor din Alba, diverse cadouri, cum ar fi biciclete, trotinete, haine, rechizite, precum şi pomi fructiferi pentru o livadă.

Potrivit unui comunicat transmis joi presei, un grup de poliţişti a făcut o vizită copiilor instituţionalizaţi în Casa de tip Familial „Sfântul Ierarh Nicolae” din Târsa, comuna Avram Iancu, prilej cu care le-au dat acestora cadouri şi au înfiinţat împreună şi o livadă.

„Copiii au primit biciclete, trotinete, mingi, jucării, rechizite, haine, încălţăminte alimente, dar şi 22 de pomi fructiferi, care au fost plantaţi în apropierea casei lor, într-o mică livadă, pe care o vor îngriji”, a transmis IPJ Alba.

Potrivit sursei citate, darurile au fost achiziţionate din sume de bani donate de către poliţiştii IPJ Alba, cărora li s-au alăturat personalul Judecătoriei Alba Iulia şi Tribunalului Alba, precum şi alte persoane care au dorit să se implice în această campanie umanitară.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.