Social

Copaci doborâți de furtună pe fire de electricitate și pe carosabil

Mai mulţi copaci au fost rupţi de vânt şi au căzut pe firele de electricitate şi pe carosabil, blocând temporar circulaţia în mai multe zone din Apuseni, a informat, sâmbătă seara, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba.

Pentru remedierea situaţiei acţionează echipe ale furnizorului de energie electrică şi Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă din comunele afectate. Pe raza comunei Poiana Vadului, pe DJ 750B, se circulă pe un sens. După ce traficul a fost blocat o perioadă în urma efectelor furtunii, între timp au fost îndepărtaţi copacii de pe carosabil şi circulaţia a fost reluată pe ambele sensuri pe DN 75, la Albac, şi pe DN 1R, la Horea.

În localitatea Vingard, comuna Şpring, un stâlp de lemn a fost rupt de vânt şi a căzut pe acoperişul unei case. La faţa locului acţionează SVSU Şpring şi echipe ale furnizorului de energie electrică.

În municipiul Sebeş, acoperişul unui post Trafo a fost doborât de vânt pe o anexă gospodărească. Tot în Sebeş, „un copac a căzut pe firele de electricitate care au făcut flamă, fiind risc de producere a unui incendiu. Au acţionat Garda de Intervenţie Sebeş şi Electrica. Situaţia s-a remediat”, a transmis ISU Alba.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.