Social

Tânăr arestat pentru că şi-a ucis tatăl, după ce acesta l-a lovit în cap cu o farfurie

Un tânăr din Alba Iulia a fost arestat preventiv pentru că şi-ar fi omorât tatăl, pe fondul consumului de alcool şi al unui conflict spontan, potrivit unui comunicat dat joi publicităţii de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba.

Procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpat pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie în modalitatea omorului şi a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Alba cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile. Propunerea Parchetului a fost admisă de către instanţă.

În fapt, s-a reţinut că, în timp ce se afla în locuinţa sa din Alba Iulia, „pe fondul consumului de alcool, al unui conflict spontan şi al unei puternice tulburări provocate de aplicarea unei lovituri în cap cu o farfurie şi zgârierea cu unghiile pe faţă de către tatăl său, inculpatul l-a lovit pe acesta, în mod repetat şi cu intensitate, cu pumnii şi picioarele, în zona capului şi toracelui”.

Loviturile i-au cauzat bărbatului „un politraumatism cu fracturi de stern, coaste, pneumotorax, ruptură hepatică şi hemoperitoneu”, care, în final, a condus la decesul victimei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.